Hoogwaardige sectionaalpoorten

Sectionaalpoorten zijn vaak het laatste waaraan u denkt bij een renovatie of nieuwbouw van uw woning. Toch is een garagepoort zeer van belang voor zowel de veiligheid als de energie-efficiëntie van uw woning.

Maxam garagepoorten zijn veilig, comfortabel, gebruiksvriendelijk en mooi geïntegreerd. Zelfs aan de achterkant van uw poort creëren we mogelijkheden. Met perfect isolerende panelen kan uw garage meer worden dan enkel maar beschutting voor uw wagen. Van hobbykamer, speelkamer tot fitnessruimte: alles is mogelijk. Hadden we al gezegd dat u voor elke garagepoort kunt kiezen uit driehonderd kleuren ?

 

Waaruit bestaat een sectionaaldeur?

3. Rubberafdichting kozijn 

Brede rubberafdichtingen aan zijkozijnen en tussen de verschillende secties zorgen voor hogere warmtedemping.

4. Gegalvanisserde kozijnvoet

Maxam sectionaaldeuren hebben een tegen weersinvloeden bestendige kozijnvoet van gegalvaniseerd staal. Zo kan vocht geen vat krijgen op dit essentiële onderdeel van de deur en ook na verloop van tijd geen roest aan het kozijn afzetten.

1. Dubbelwandige isolatie

Dubbelwandige stalen secties voorzien van 40 mm dikke isolatie. Door de afdichting rondom bereikt deze deur een uitstekende warmte-isolatiewaarde. Dat zorgt voor hoge oppervlaktestabiliteit, stille deurloop en een goede geluids- en warmte-isolatie.

2. bodemafdichting

Het bodemrubber aan de onderkant van de deur garandeert optimale bescherming tegen water en vuil. dicht kleine oneffenheiden en verkleint de kans op beschadigingen.

Vensters voor sectionaalpoorten

Panoramavenster voor sectionaalgaragepoorten

Het is mogelijk een venster te plaatsen in uw sectionaalpoort. Deze vensters worden bovenaan in uw poort geplaatst.Door de grote glasoppervlakte zorgen de vensters voor veel natuurlijk daglicht.

Daardoor krijgt u meer comfort in uw garage of hobbyruimte.De aluminium profielen om de vensters worden standaard in de kleur van de poort gelakt, zo krijgt u een mooi afgewerkt geheel. De vensters zijn verkrijgbaar met zowel mat glas als helder glas.

 

Een kwaliteitsoplossing voor iedere inbouw situatie

Met vijf verschillende railsystemen (MX200, MX80 en MX60) bieden we voor iedere gevel en elke inbouwsituatie een kwaliteitsoplossing. De constructie van onze systemen zorgt ervoor dat uw garagepoort rechtstandig omhoog en naar beneden rolt.

Al onze railsystemen zijn met oog voor detail geconstrueerd. Het gepatenteerde Smart Connection systeem is hier een goed voorbeeld van.
Wij gebruiken voor onze innovatief geconstrueerde railsystemen uitsluitend hoogwaardige materialen om een lange levensduur te garanderen.

MX200 Veren voorzijde

De MX200 is een universeel railsysteem waarvoor een vrije bovenruimte van 200 mm nodig is. De torsieveren bevinden zich direct boven de poort.

MX80 Veren achterzijde

De MX80 is een railsysteem dat geschikt is ter vervanging van of als praktisch alternatief voor een oude, ongeïsoleerde kantelpoort. Bouwkundige aanpassingen zijn bij dit systeem vrijwel onnodig. De M80 vereist een vrije bovenruimte van slechts 60 mm. De torsieveren bevinden zich aan het eind van de horizontale rails.

MX60 Trekveren

De MX60 is een railsysteem dat net als de MX80 een vrije bovenruimte van 60 mm nodig heeft, maar voorzien is van trekveren in plaats van torsieveren. De trekveren bevinden zich in de verticale rails.

Sectionaalpoort met loopdeur.

Om snel even de fiets te kunnen pakken of de kinderwagen naar binnen te rijden. Heeft u vast al ondervonden dat het vervelend is deze steeds geheel te moeten openen om door te kunnen lopen. Het is ideal om een garagepoort te hebben met een loopdeur.

Onze sectionale garagepoorten die voorzien zijn van een loopdeur zijn standaard uitgevoerd met een extra verlaagde drempel.

Over de drempel
De afgeplatte aluminium drempel is slechts 25 mm hoog.

 

De deur sluit automatisch
De deurdranger zorgt ervoor dat de deur automatisch sluit. Dit is vooral handig als u de handen niet vrij heeft.

Vlakprofiel
De loopdeuren zijn voorzien van een vlakke profiel met verborgen scharnieren.

Meerpuntsvergrendeling
Voor de veiligheid kunt u uw loopdeur uitbreiden met een meerpuntsvergrendeling of een veiligheidsset Politie Keurmerk Veilig Wonen. weerstandsklasse 2

Comfort 3 series

Onze Comfort 300-serie onderscheidt zich door de gepatenteerde blueline-technologie die het energieverbruik tot een minumum reduceert wanneer de aandrijving niet loopt.

Met een deurloopsnelheid van mx. 235 mm/sec. in de richting OPEN en DICHT zijn de aandrijvingen dankzij de speed-functie tegelijkertijd bijzonder snel. En met een maximale lichtprestatie, die overeenkomt met een gloeilamp van 160 W, ook nog eens extreem helder – comfort en veiligheid tot in perfectie.

Comfort 51

Met betrouwbare aandrijvingen staat Marantec aan kop van zijn klasse Deze complete aandrijvingsset van Marantec biedt comfort voor motor garagepoort tot 3.0m breedt. De garagepoort opener biedt drie veiligheden tegen inbraak door:

 

  • zelf-remmmende overbrenging
  • elektronische bewaking
  • optioneel mechanische vergrendeling

NICE

Bestaande uit : 1 reductiemotor met ingebouwde besturingseenheid (SN6021), 1 opsteekontvanger (SMXI), 1 handzender 433MHz (FLO2R-E), 1 geleiderailset 1x3m.

Voor sectionaaldeuren tot 10,5 m2 en kanteldeuren tot 11,8 m2, met Nice BlueBUS aansluittechnologie.

  • Met voorgemonteerde geleidingsrail van 3 m.
  • Geschikt voor gebruik met de systemen Solemyo en Opera.
  • Snelle installatie op iedere gewenste plaats met de richtbare kop, de koordontgrendeling en de uitermate handige stap-voor-stap bediening.
  • Besparing en respect voor het milieu: in de standby-modus verbruikt de besturingseenheid, met de altijd geactiveerde radio-ontvanger aangesloten, net 4,2 W; verbonden met een batterij of de set Solemyo loopt het verbruik in standby-modus terug tot 0,036 W.
  • Veilig: obstakeldetectie en automatische programmering van de werktijden, bewaking van de opname van de motor langs het traject, zelfdiagnose via het knipperlicht en gebruikerslicht.
  • Instelbare versnelling en vertraging, aan het begin en einde van iedere manoeuvre.
  • Aansluitmogelijkheid voor resistieve en optische contactlijsten van de laatste generatie van 8,2 KOhm.

Geen black out: werkt ook als de stroom uitvalt, met optionele batterijen (PS124) die in de motor geplaatst kunnen worden.

Vingerklembeveiliging 

Alle deuren in ons gamma hebben een standaard vingerklembeveiliging . Dit is een wettelijk verplichte beveiliging die voorkomt dat uw vingers bij het openen en sluiten van de garagepoort beklemd kunnen raken tussen de panelen.

Veerbreukbeveiliging

Onze sectionaalpoorten zijn standaard uitgerust met een wettelijk verplichte veerbreukbeveiliging. Deze zorgt ervoor dat de deur zich in onvoorziene situaties niet plotseling sluit, waardoor onveilige situaties en schade zouden kunnen optreden.

Optilbeveiliging

Indien uw garagepoort wordt voorzien van een bediening met elektrische motor beschikt u automatisch over een optilbeveiliging. De motor beschermt uw poort tegen optillen door tegendruk op te bouwen wanneer iemand de garagepoort met de hand wil openen.

Onderloop- en obstakelbeveiliging

Onze elektrisch bedienbare sectionaalpoorten beschikken standaard over een krachtbegrenzing. Deze zorgt ervoor dat de poort bij geringe tegendruk van bijvoorbeeld uw kind of auto direct automatisch weer omhoog gaat.

Digital 525 en 526

Onze draadloze codeschakelaar is optioneel verkrijgbaar met of zonder schuifdeksel. Deze geeft de digital 526 extra bescherming tegen weersinvloeden. De schakelaar opent heel eenvoudig maximaal drie poorten via een 4-cijferige pincode-invoer, bijvoorbeeld voor een leverancier. Aan een andere knop kan een gewenste functie, bij voorbeeld het in- en uitschakelen van de aandrijvingsverlichting, worden toegewezen.

Digital 528

De draadloze vingerafdruklezer maakt het openen van uw sectionaalpoort uiterst gemakkelijk: u opent de deur heel eenvoudig met uw vingerafdruk en hoeft zich geen zorgen te maken over een code of vergeten handzender. Het proces verloopt zeer veilig door middel van lijnensensoren - de vinger wordt over deze sensor getrokken en er niet opgelegd, waardoor de afdruk later mogelijk niet kan worden gekopieerd. Tot twintig gebruikers kunnen in het apparaat worden aangemaakt en beheerd. Met een digital 528 kunnen twee poorten worden bediend.

Digital 644 en 645

De muurschakelaar in hetzelfde verfijnde design als onze uitstekende Digital 633-handzender. Hij beschikt over twee garagepoorten. Via een vakantiefunctie kunnen alle handzenders met één druk op de knop worden uitgeschakeld voor extra veiligheid. Bij de Digital 644 vraagt u met een andere toets heel eenvoudig de huidige positie van de poort op, optimaal voor handig gebruik vanuit huis. Door een extra bewegingsmelder die de aandrijvingsverlichting inschakelt is de digital 645 uitermate geschikt voor gebruik in uw garage.

Digital 663 en 633

Deze bi-directionele handzenders bezitten een knop voor het handig opvragen van de deurpositie en drie knoppen voor het bedienen van verschillende functies, bijvoorbeeld voor het aansturen van drie deuren, voor de activering van de aandrijvingsverlichting of voor een ventilatiefunctie. Ook een elektronishe knopvergrendeling kan worden geactiveerd.

Digital 663 heeft een clip voor bevestiging aan de zonneklep in uw auto, inclusief wandhouder. Digital 633 is winnaar van de prestigieuze Red Dot Design Award. Bediening loopt via een elegante tuimelschakelaar. Inclusief zeer praktische, magnetische wandhouder.

Buitenontgrendeling

Elke poortaandrijving heeft een handmatige ontgrendeling nodig, zodat u uw poort ook bijvoorbeeld tijdens een stroomstoring kunt openen of sluiten. Marantec aandrijvingen kunnen mechanisch worden ontgrendeld met een noodontgrendeling, meestal van binnenuit. Als uw garage geen tweede ingang in de vorm van een zijdeur heeft wordt een buitenontgrendeling gebruikt, waartoe alleen u als eigenaar toegang heeft.

Led-uitbreidingen

De marantec sectionaalpoort aandrijvingen zijn alle met ledverlichtingen uitgerust. Wilt u nog meer verlichting, dan kunnen extra modules op elk moment eenvoudig achteraf worden aangebracht. De ledverlichting overtuigt door een zeer laag energieverbruik en een zeer lange levensduur.

NICE EDSWG codeklavier

Het NICE EDSWG codeklavier is een zeer robust vandaalbestendig codeklavier met 13 toetsen, 3 kanalen met radioverbinding voor draadloze verbindingen. Dit codeklavier is standaard compatibel met alle NICE ontvangers en afstandsbedieningen die werken op een freqentie van 433,92 MHz, waaronder de FLOR-S, ERA INTI en ONE.

Wilt u dit codeklavier graag gebruiken op een andere motor? Bestel er dan een externe ontvanger bij, deze kunt u aansluiten op uw huidige motor waardoor u deze compatibel maakt met het NICE Era EDSWG codeklavier.

Nice Era Inti 2 handzender

De Nice Era Inti 2 is een dunne afstandsbediening met zwarte behuizing en een witte rand, 2 zwarte knoppen en een frequentie van 433.92 MHz. De handzender is eenvoudig programmeerbaar via een bestaande Nice handzender.

Onze pakketten voor sectionaalpoorten

 Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Bekijk snel onze Basic, Premium en Premium Plus pakketten en kies voor het pakket dat het best bij u past. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat. 

Contact Nederland

Gronsveld
+31 (0) 43 851 64 17
Tilburg
+31 (0) 13 207 78 90
Nijmegen
+31 (0) 24 200 10 41

Contact België

Lanaken
+32 (0)89 21 54 51
Hasselt
+32 (0) 11 94 84 74
Antwerpen
+32(0) 3 80 80 169

Algemene Voorwaarden  
Copyright © garagepoorten-maxam.be